Joukkueen tukipalvelut

- Kuntotestaukset,

- Lajinomaiset kehonhuollot,

- Lajia tukeva lihaskunto-ohjelmointi,

- Aktiiviliikkujan/ urheilijan ruokavaliot ja luennot,

- Kehonkoostumusmittaukset ja analyysit.

Pyydättehän tarjouksen ryhmällenne joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, olkaa hyvä. 


Yritykset ja työhyvinvointipäivät

Työhyvinvointi

Työhyvinvointipäivät yrityksille räätälöidysti omin toivein!

EasyFit Kemissä voidaan yhdistää omat palaverit ja sisäiset koulutukset neuvotteluhuoneessamme, huoneessa istumatilaa 20 hengelle ja löytyy valkotaulu sekä projektori. Luennot  esim. Ravinto, uni ja lepo, Sytytä motivaatiosi: Miksi liikkuisin? tai kehonkoostumusmittaukset ja analyysiluento. Yhteinen liikuntahetki esim.kehonhuolto, ryhmäliikuntatunti tai toiminnallinen harjoitus, myös kuntosaliopastukset. Päiviin voidaan yhdistää ruokailut ja kahvitukset yhteistyökumppaniemme kanssa. Kysy lisää ja kerro toivestanne yhteydenottolomakkeen kautta!Tiimivalmennus on räätälöity valmennuspaketti yrityksille.

Sisältää kerran viikossa yhdessä ohjatun tunnin, joka voi sisältää esimerkiksi ; luennot, kuntotestit, toiminnallinen ryhmäliikunta, kuntosaliohjelma, kehonhuolto-ohjaus, porukkalenkki tietoiskuilla. 


Pidä aidosti huolta henkilökuntasi hyvinvoinnista ja varmista tuloksekas vuosi, sairaspoissaolot vähenevät tutkitusti peruskunnon kohetessa! Voitte pitää salilla käyntikirjaa ja palkitse henkilökuntasi suoriteperusteisesti liikuntarahalla!


ps. Tiesithän, että voit vähentää yrittäjänä oman liikkumisesi kulut kirjanpidossasi! (ilman alv.vähennysoikeutta) ja että voitte saada henkilökunnan liikuntakulut suoraan vähennyksiin 400 euroon saakka/ per henkilö verotuksessanne! Sehän on kuin rahaa suoraan pankkiin. 


Suomen Yrittäjät ry:n jäsenille kortilla 1.valmennus PT-kuukauden -30% !  

TAI  TIIMI-valmennusta henkilökunnallenne alkaen 79€/kk/henkilö

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2022 saakka! 

Jäsen vuodesta 2019, hallituksen jäsen v.2020-2021