Palveluni koronakriisin aikana

Palveluni koronakriisin aikana

Etävalmennusta Sinun tarpeesi huomioiden! 
- Ruokavalio TAI Koti/Ulkotreeni 59 euroa

- Ruokavalio JA Koti/Ulkotreeni yht. 89 euroa

 - Etävalmennus 1 kk 149 euroa Startti-paketti sis. 4 etätapaamista. (VAIN uusille asiakkaille, vain 1kk/henkilö!) 

Esim. Juoksutavoite, rasvanpoltto, kiinteytys, painonhallinta, kunnon kasvatus. Valmennus on aina yksilöllisesti räätälöity juuri Sinulle! Terveyden vaaliminen on aina hyvä lähtökohta harjoittelulle ja muut hyödyt ovat extraa! 


Sisältää konsultaation puhelimitse ja etävalmennuksen videoyhteydessä ja tukiviestinnän koko valmennuksen ajan kotiisi asti helposti ja vaivattomasti. 
Voit esittää myös kaveri- tai tiimiporukkasi kanssa omia toiveita teemoista, rohkeasti siis vain viestiä!

Tavoitteesi voi olla esimerkiksi Painonhallinta, tavoitteellinen Ruokavaliovalmennus, Juoksu-tavoite, Lihaskunto, Keskivartalo kuntoon, jne.
Myös urheilujoukkuetukivalmennuspalvelut: kehonhuolto, voimatreenit, tukilihastreenit, lajinomainen kuntosaliharjoittelu, kestävyyden kasvattaminen.


Ohjaan myös EasyFit Kemissä ryhmäliikuntatunteja tällä hetkellä etänä LIVE:nä suljetusa EasyFit Kemin asiakasryhmässä, jonka antimista pääset nauttimaan EasyFit Kemin asiakkaana tai etäasiakkaana! Step Aerobic 30 min, seuraa aikatauluja somessa!

EasyFit Kemissä tutustut kerran veloituksetta kuntosalille tai ryhmäliikuntaan. Tutustu EasyFit Kemin palveluihin www.easyfit.fi/fi/kemi

27.4.2020 23.47