Pienryhmä LIVE-valmennukset jatkuvat  kesä-heinäkuussa!

Pienryhmä LIVE-valmennukset jatkuvat kesä-heinäkuussa!

Pienryhmien aloitus ulkoliikunnalla, turvaetäisyydet ja tehostettu hygienia huomioiden, ilmoittautumisia otetaan jo vastaan,  toinen Kiinteytysryhmä jo yli puolillaan! Tuu mukaan  , ilmoittaudu!

PAINONHALLINTA – KESÄKSI KUNTOON 3 KK / 6 KK

Tässä ryhmässä aloitat pysyvän uuden elämäntavan! Olkoonpa tarkoituksesti kiriä vielä viimeiset sentit tai tehdä suurempi muutos, nyt on aika tarttua hommiin! Otamme kokonaisvaltaisen otteen kehon hyvinvointiin. Opimme räätälöimään ruokavaliomme kiinteytystä ja kehonmuokkausta tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Opit kehonpainoharjoitteita ja salitekniikoita, jotta osaat tehdä liikkeet turvallisesti ja etenkin tehokkaasti, jotta pääset tuloksiin. Voit päättää olla ryhmässä mukana joko 3 tai 6kk! Ryhmä sopii kaikille; miehille sekä naisille. Teemme kaikille mittaukset ennen ryhmän starttia, joten varaa aikasi pian, nämä paikat täyttyvät pian! Lue lisää.



PAINONHALLINTA/KIINTEYTYS – JATKORYHMÄ TULOSSA


Älä missaa viikon kohokohtaa eli treenejä! Jatkamme porukan voimin siitä mihin valmennuksessa jäätiin, eli saat uusia tehostavia treenejä ja vinkkejä, säilytät harjoittelusi nousujohteisina eikä motivaation puute pääse yllättämään! Pääsääntöisesti toiminnallisia harjoituksia ja patteritreenejä tehostamaan omaa tekemistä ja saat valmentajan tuen ja ohjeet omaan tekemiseen. Seuraamme myös ravinto-ohjelmasi ja kehonkoostumuksesi kehitystä. Eli jos olet ollut meidän yksilö- tai ryhmävalmennuksessamme vähintään 3 kuukautta tai enemmän, tämä valmennus on Sinulle! Voit jatkaa ryhmässä juuri niin kauan kuin se itsellesi sopii. Lisää otetaan mukaan aina paikkojen vapauduttua. Lue lisää.


KIINTEYTYS 3KK TULOSSA

Olet treenannut salilla jo jonkin aikaa, mutta haluat kiinteytyä kesäkuntoon. Oikean treenin ja ruokavalion yhdistelmällä pistetään kroppa tavoitekuntoon. Keho kiinteytyy ja tärkeimpänä, hyvä olo myös näkyy ja tuntuu! Opimme räätälöimään ruokavaliomme kiinteytystä tukevaksi ja treenaamme viikoittain yhdessä toisiamme tsempaten yhä parempiin tuloksiin. Saat lisämateriaalia treenipankkiisi ja pidät harjoittelun monipuolisena. Opit kehonpainoharjoitteita ja salitekniikoita, jotta osaat tehdä liikkeet turvallisesti ja etenkin tehokkaasti, jotta pääset tuloksiin. Ryhmä sopii kaikille; miehille sekä naisille. Teemme kaikille mittaukset ennen ryhmän starttia, joten varaa aikasi pian, nämä paikat täyttyvät pian!


Lue lisää sisällöistä ja Ilmoittaudu ryhmiin tästä! 

28.4.2020 13.59